top of page

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici www.tibixtrade.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka tvrtke Tibix trade d.o.o. Dokumenti, podaci i informacije objavljene na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Tibix trade d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Proizvođač i tvrtka Tibix trade d.o.o. kao ekskluzivni uvoznik i distributer zadržavaju pravo promjene podataka u svakom trenutku i bez prethodne najave i nisu odgovorni za eventualne greške. Fotografije uređaja na stranici ilustrativnog su karaktera i moguća su odstupanja od stvarnog izgleda.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke i informacije kreirane od strane trećih osoba. Tibix trade d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima i informacijama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući, ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja kreiranog od strane trećih osoba.

Web stranica www.tibixtrade.hr koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Kolačić omogućuje učinkovitije korištenje web stranice www.tibixtrade.hr i automatski istječe kada korisnik zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranica www.tibixtrade.hr prati statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svoje stranice na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics.

 

Korisnik web stranice www.tibixtrade.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Tibix trade d.o.o. isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice www.tibixtrade.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranice www.tibixtrade.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Tibix trade d.o.o.  se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Tibix trade d.o.o.  može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Tibix trade d.o.o.  će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Tibix trade d.o.o. na zadovoljstvo korisnika. Tibix trade d.o.o. se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

 

Tibix trade d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

PROIZVOĐAČ I TVRTKA TIBIX TRADE D.O.O. KAO EKSKLUZIVNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE PODATAKA U SVAKOM TRENUTKU I BEZ PRETHODNE NAJAVE I NIJE ODGOVORNA ZA PROMJENE NA WEB STRANICI NASTALE USLIJED PROMJENA KARAKTERISTIKA PROIZVODA. FOTOGRAFIJE UREĐAJA NA WEB STRANICI WWW.TIBIXTRADE.HR SU ILUSTRATIVNOG KARAKTERA I MOGUĆA SU ODSTUPANJA OD STVARNOG IZGLEDA.

Tibix trade d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranici www.tibixtrade.hr.

bottom of page