top of page
BILL120_Bateria_Marylin_Kuchnia_Loft_U_02.jpg
Quadron GOLD_edited.png

Quadron je brend koji su osnovali i razvili entuzijasti - ljudi s velikim iskustvom  u industriji proizvoda namijenjenih kuhinjskom prostoru, čije je srce sudoper.

Svoje najbolje iskustvo pretvaramo u rješenja prilagođena potrebama i zahtjevima klijenta. Svakim danom unapređujemo proces pružanja usluga i ponosni smo što nam neiscrpna energija omogućuje da svojim klijentima ponudimo najudobnija i najinovativnija rješenja. Tu strast, kao i pouzdanost, cijene naši kupci, što nam predstavlja najveće zadovoljstvo u svakodnevnom radu.

U izgradnji asortimana proizvoda vodimo se brigom o zadovoljstvu budućeg korisnika. Ne fokusiramo se samo na ergonomiju i praktičnu upotrebljivost, već cijenimo i estetski izgled i jedinstven dizajn. Naš cilj je pružiti proizvod najviše kvalitete, a u isto vrijeme lijep i praktičan. Quadron proizvodi se proizvode u našim proizvodnim pogonima u Poljskoj i inozemstvu, ili posebno za nas - od strane prijateljskih proizvođača. Bez obzira na mjesto podrijetla, jamčimo dosljedno visok standard proizvoda. Odavanje počasti našem sudoperu Quadron Bill 120 i kuhinjskoj slavini Gemma međunarodnom nagradom Red Dot Design dokazuje inovativnost našeg dizajna i profinjenu kvalitetu svakog detalja.

Nagrada Red Dot Design stavlja nas među najbolje tvrtke u industriji.

https://www.red-dot.org/project/quadron-bill-120-and-gemma-56068

bottom of page